Tuesday, October 11, 2011

Lange kapsels in mode voor mannen

Lange kapsels in mode voor mannen

Skinhead afscheid

Verloren dag, een geschoren hoofd tijdens het kijken naar de gevangene lafaard of een lid van de Britse boyband 60 als je haar langer dan gemiddeld is. Mannen zijn steeds bewust van modetrends en de laatste in 2009, de lange kapsels voor mannen.

Punk stijl is niet

Merk op dat de techniek niet punk mode is en niet volledig in de categorie van lang haar.

Houd het natuurlijke

Houden het natuurlijke dat de sleutel daar, van cursus, eng kraaien of holbewoner. Door natuurlijke betekent niets in termen van overschot, snijden stijl en kleur. Urban ziet er goed uit op dit moment. Maar niet meer dan de schouder lengte. Als u liever een beetje meer structuur, selecteert u de lengte van het groen, met of zonder de laag. Schaar worden niet gebruikt om groene laag, maar maken een scheermes. Stekelige haren te laten uitzien als "bed head" is nog steeds in de mode om te maken. Het geheim is om de gewenste look, afgeleid verschijnen tijdens het reinigen.

Vorm van gezicht

Bij de beslissing over rekening de perfecte kapsel wordt gehouden met de vorm van uw gezicht. Lang haar is zeker niet geschikt voor elke gezichtsvorm en een andere persoon. De inspiratie en ideeën op het Internet, films (op dit moment, aub), televisie en tijdschriften van dezelfde menselijk gezicht vorm en bot structuur als u. Reno is niet een gratis kapsel Jay David Beckham. Vraag uw kapper of haar stylist om advies. Hij weet wat de hoogte van de mode.

Behandeling Tips

Gebruik de beste kwaliteit shampoo, conditioners en grooming producten op de markt. Salon goedgekeurde product ideaal knippen, gespleten punten en verhogen van de gezondheid, de controle en de helderheid tot een minimum. Gebruik gewone zeep en water als er meer dan vet draait hoofden. Als je niet groot op reinheid, en dan lange haren vergeet. Helaas zal dat hebben voor een bezoek aan uw stylist meer dan wanneer er een langere haren stijl en afwerking zijn essentieel voor haar in top conditie.

0 comments:

Post a Comment