Monday, October 10, 2011

Lange kapsels - lange kapsels nieuwste trends

Lange kapsels - lange kapsels nieuwste trends

Geduwd naar het midden stadium door de populariteit van Sarah Palin (Tina sterven of fame), maken hun lange haren stijlen een grote comeback!

Lange kapsels lang een favoriet van de young at heart en de elite en glamoureuze vrouwen. Of gekrulde of rechte haren knippen of groen gelaagde, lange kapsels en vertrouwen uitgebreid zelfs tot de huidige stijl. Laten we eens kijken naar enkele nieuwe trends voor de beste blik met lang haar.

Lang haar updo

Bent u een fan of niet, kunt je niet zeggen dat Sarah Palin een business casual lange haren updo heeft gemaakt. In de afgelopen twee maanden, eenmaal een populaire stijl van bewustzijn. Bekend door haar blik is verfijnd en veelzijdig, lang haar updo werkt goed met een lied wenkbrauwen en trekken terug en over het oor.

De flexibiliteit komt uit zonder franje bedrijf kijken paardenstaart dubbel of meer in pensioen, en de meest informele, waar de paardenstaart opknoping neer.

Meest langharige variƫteit, van klassieke updo "let your hair down" optie van het pictogram aan het eind van de dag. Waarom een bedrijf verandering van druk bij het ontwerpwerk af en toe doen gekrulde of rechte. Als een verdere verhoging, de lange haren updo cool voor de zomer of in de warmere maanden. Na haar lang genoeg om flexibiliteit te bieden is een welkome verandering op een warme dag met een pak!

Als u op zoek bent naar "Ik ben de gouverneur", of een ondernemer op zoek en op zoek naar een informele familie-gecentreerd, flexibiliteit, lange updo kapsel ziet er perfect voor u.

De lange en gekrulde of rechtgetrokken zoeken

Dit weekend is het spel van lacrosse aan onze zoon die ving een gesprek tussen mijn vrouw en mijn goede vriend. De zoon van vrienden hebben een deurklink van een hoofd van haar - krullend haar... Krullend haar in golven. Hij zei dat als niet goed in hun producten of gebruik een strijkijzer, je haar ziet er hetzelfde - grote en krullend.

Nu, als u niet weet, het is moeilijk te trekken, maar de lengte (onder de schouderbladen) zijn de kleur van het haar rechte en mooi.

Ze heeft lange haren knippen in lagen en de eerste laag geborsteld schouders en zingen uit te breiden onder het oor. Dit brengt grote veelzijdigheid en een bereik van het zoeken naar zijn lang krullend haar.

Een, voor een casual look die trok achter je oren en zingen met de perfecte combinatie van visie van de studenten moeder / voetbal - jonge en speels. De grens is lang genoeg, je kunt terugtrekken en pins met een clip, scrunci "of baret. Het bedrijf geeft u een blik terug op de PTA vergaderingen en het kapsel ziet er goed uit.

Hoewel zelden gedaan, zou kunnen hebben haar cursus en een groot aantal lange, krullend blik. Hij zorgt om het te gebruiken in hun producten - leave-in conditioners en hidratatie shampoo - entanglement en "Vogel van het nest" blik te vaak zo krullend haar te voorkomen wordt niet gecontroleerd.

Lange kapsels zijn terug - snel! Ze zijn verfijnde en kunnen bieden vele opties en veelzijdigheid van de methode. Het kan gekrulde of rechte, dik of dun, lang haar is mooi en geschikt voor elke gelegenheid of persoonlijkheid.

0 comments:

Post a Comment